Onze partners

E2i kent een netwerkstructuur waarbinnen we samenwerken met diverse partners, wanneer er kennis op een zeer specifiek vlak gewenst is. Deze unieke samenwerkingen zorgen ervoor dat we altijd de juiste mensen op de juiste plek kunnen zetten. We werken hierbij enkel met doorgewinterde en zeer ervaren bureaus, trainers, consultants en coaches met jarenlange ervaring in de branche.

Graag stellen we onze partnerbedrijven hieronder aan u voor.

photo

ABW

ABW trainingen is onze toonaangevende partner voor de Transport en Logistiek branche, alsmede Risk-management in de breedste zin van het woord.
BEZOEK WEBSITE
photo

Dimensus

Dimensus Beleidsonderzoek is een onderzoeksbureau voor de (semi)- overheid, non-profit- en profit organisaties. Zij bieden producten op maat die zijn ontwikkeld voor en in samenspraak met beleidsmakers. Op gemeente-, wijk- en/of buurtniveau  maken wij inzichtelijk welke kansen en bedreigingen zich voordoen. Dit doen wij onder andere op het gebied van  leef- baarheid, veiligheid en sociale kwaliteit.
BEZOEK WEBSITE
photo

INBISCO

INBISCO is onze partner voor klanten die inzicht willen krijgen in hun bedrijfsprocessen. Met behulp van de intuïtieve en overzichtelijke managementsystemen van INBISCO kan eenvoudig het verband worden gelegd tussen performance en (kritische) bedrijfsprocessen, waardoor tijdige (bij)sturing mogelijk wordt.
BEZOEK WEBSITE
photo

Horizon IT

.
BEZOEK WEBSITE