NEEM JIJ DE FAKKEL OVER?

Bij E2i laten we het vuur branden. We geloven dat we bestaan om te inspireren We zetten onze kennis en passie in om bij onze opdrachtgevers echt IMPACT te maken. Elke dag helpen we mensen en organisaties te versterken en te komen tot duurzaam succes.

We hebben inmiddels een prachtige basis gelegd. We bedienen fantastische opdrachtgevers, we hebben een mooi pallet aan onderscheidende diensten. En, last but not least: er staat een geweldig en hecht kernteam.

 

Heb jij ook die basis gelegd? En, wil je nu meer?

Je hebt het ‘heilige vuur’ in je. Ook jij hebt die enorme passie om mensen en/of organisaties verder te helpen in hun ontwikkeling. Je hebt inmiddels ook een mooie basis gelegd in je loopbaan en nu wil je door. Met een grote mate van zelfstandigheid wil je aan de slag, waarbij het tegelijkertijd ontzettend prettig is dat je onderdeel uitmaakt van een gedreven team. Een team, waarmee je kunt sparren, waar je samen mee aan opdrachten kunt werken en waarmee je samen bouwt. Aan jezelf en aan de organisatie. Afhankelijk van je ervaring krijg je als ‘buddy’ een zeer ervaren senior, die je steun is en die je helpt in je ontwikkeling tot een allround professional.

Ben jij die ‘vuurmaker’? Kom dan bij ons de fakkel overnemen!

 

Jouw speelveld

Waar ga je nu mee aan de slag? Dat stemmen we samen af. Dat is natuurlijk afhankelijk van jouw achtergrond en passie. Vind je operational excellence gaaf? Wil je je als coach of trainer ontwikkelen? Of, kiest je juist meer voor HR(D)-consultancy?  Kansen genoeg. Aan jou om ze te pakken en gezamenlijk met ons jouw groeipad en wensen te bespreken!

Bel dus, mail of stuur met je fakkel rooksignalen! En, laat ons in gesprek gaan over hoe we met elkaar kunnen gaan verbinden.

 

Samen op pad

We werken van Vlissingen tot Zwolle en van Maastricht tot en met Amsterdam. Ons clubhuis staat in Breda en we hebben een uitvalsbasis in Maastricht. We proberen een mooie spreiding in Nederland te creëren door ook de opdrachtgevers aan ons te binden in die regio’s, waarin wij ook woonachtig zijn, zodat – daar waar we kunnen – we reistijden kunnen beperken. Gezien het groeiend aantal opdrachtgevers in de regio Eindhoven en Maastricht is dit extra interessant voor toppers die daar woonachtig zijn.

 

Sta op en kom in actie!

Ben je in het algemeen benieuwd naar de mogelijkheden voor jou binnen E2i, stuur ons dan jouw profiel.

Vanwege onze groei zoeken wij nu concreet naar de volgende profielen:

 

  • Een (junior) Consultant Lean/Operational Excellence
  • Een (junior) Consultant HR
  • Een (junior) Consultant Strategy/Organizational Development