Trainen in de Bouw

Ook bedrijven in de bouwbranche kunnen in de huidige economie niet achterblijven om te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Juist de ontwikkelingen van de laatste jaren in de bouw, vragen nu om ontwikkeling van ‘soft skills’ van medewerkers. Trainingen gebaseerd op kennis en ervaring uit de bouw-, infra- en techniekbranche zijn dé manier om hier aan te werken.

 

Medewerkers boeien & binden
Persoonlijke ontwikkeling van medewerkers draagt bij aan de ontwikkeling van het team en daarmee de organisatie. Daarnaast zorgt het trainen van de teamleden voor bewustwording en inzicht. Het inspireert en motiveert. Belangrijke factoren voor medewerkers om te kunnen groeien en geboeid te blijven. Voor organisaties essentieel om medewerkers aan zich te ‘binden’.

Investeren in je mensen zorgt voor betere (team)prestaties en als logisch gevolg, verbeteren zich de (project)resultaten. Ons uitgangspunt is de kracht van het bestaande, maar waar zit die kracht? Hoe kunnen medewerkers zich hierop ontwikkelen?


Bouw specifieke trainingen

E2i biedt een aantal bouw specifieke trainingen aan. Deze zijn gekoppeld aan vier thema’s. Verbetering op het gebied van:

  • Sales
  • Operatie
  • Leiderschap
  • Gedrag


Wat past bij jouw organisatie?

We organiseren open en besloten trainingen. Binnen in-company trajecten zijn de trainingen gekoppeld aan de begeleiding op de werkvloer. Naast Trainingen bieden we ook Consultancy en Coaching. Juist de combinatie van Training, Consultancy en Coaching verhoogt de kracht van de aanpak om te komen tot gedragsverandering en procesverbetering.

Wij komen graag (vrijblijvend) met u in contact

SPARREN MET JAN?