17 jun 2021

Lancering Vuurmakers

Vuurmakers is het platform voor iedereen die vindt dat in elke organisatie het vuur moet branden. Het platform richt zich op uitwisseling van best practices. Met andere woorden, wat is voor jouw de brandstof, temperatuur en zuurstof om het vuur aan te wakkeren in een organisatie?

Jan Vermunt;

Zo’n 10 jaar geleden werd voor mij helder dat het mijn persoonlijke missie is om het vuur te laten branden in organisaties en bij mensen. Daar ben ik dankbaar voor. Ik noem me mezelf dan ook een vuurmaker. Iemand die het vuur aansteekt en het vuur blijvend laat branden. Niet door voortdurend bij het vuur te blijven staan en een eventueel doven te voorkomen. Uiteraard doe ik dat ook, maar door de juiste ingrediënten te leveren. Zuurstof (ruimte voor ontplooiing) en brandstof (inspiratie, kennis en vaardigheden) en zorgen voor de vonk.
Ik zie veel vuurmakers om mij heen. Bewust en onbewust van hun impact en drive. Vuurmakers brengen energie in organisaties en durven het voortouw en te nemen en eigenaarschap te tonen. Zowel in de eigen ontwikkeling als de ontwikkeling van de organisatie. In het groot en in het klein. In iedereen zit een vuurmaker. Dat is mijn persoonlijke overtuiging.
Samen met andere vuurmakers start ik daarom dit platform.
Met dit platform willen we elkaar van informatie en inspiratie voorzien en zorgen dat vuurmakers elkaar kunnen vinden en ontmoeten.
Durf te inspireren, durf te twijfelen, durf te delen en durf te ontvangen. Durf en doe mee.
Dit platform is van en voor alle vuurmakers.

LinkedIn; Vuurmakers | Groepen | LinkedIn

Geef een reactie