08 jun 2023

Be in Balance to Boost!

Be in Balance to Boost, wanneer u uw medewerkers het juiste persoonlijk traject kunt bieden zodat zij onbevangen en vrij in hun werk kunnen groeien.

Be in Balance to Boost (BiBtB) ontwikkelt mensen. BiBtB inspireert en laat mensen steeds meer ontdekken wie ze zijn, wat ze willen in hun leven en werk. BiBtB activeert mensen en biedt met haar 3 programma’s mensen de mogelijkheid hun dromen, doelen en verlangen te concretiseren en te realiseren. Vanuit vertrouwen en verbinding ontwikkelen mensen zichzelf en anderen door te experimenteren, nieuwe dingen te ontdekken en zichzelf te verdiepen. Zo groei je naar een nieuwe fase in je leven en werk met nieuwe mogelijkheden en nieuwe uitdagingen. 

Onze 3 programma’s zijn: Be, Balance & Boost. De 3 programma’s waarin een verschillende focus ligt maar die samen staan voor onze holistische en integratieve kijk op persoonlijke ontwikkeling in je leven en werk. De 3 programma’s zijn onafhankelijk van elkaar te volgen of in combinatie met elkaar. Afhankelijk van de levens- en werkfase waarin je zit en de ontwikkelingsbehoefte die je hebt, kies je de samenstelling van de programma’s. De programma’s zijn 3, 6 of 12 maanden te volgen.  

De eerste 3 maanden volg je 1 van de 3 basisprogramma’s, waarna je eventueel kunt kiezen uit verschillende keuzemodules voor verdere verdieping in jezelf, relaties, (persoonlijk) leiderschap, team en/of werk. Onze programma’s worden ingezet als: 

  • (Persoonlijk) Leiderschapsprogramma waarin (toekomstig) leiders zich willen verdiepen in zichzelf en natuurlijke- en overlevingssystemen- en stylen en verdiepende behoeften willen onderzoeken. 
  • Organisaties kampen met uitdagingen op gebieden van Verzuim, re-integratie en/of een hoog verloop van medewerkers 
  • Medewerkers die niet lekker in hun vel zitten, zoekende zijn in hun rol of functie en/of een nieuwe rol of functie ambiëren. 
  • Ambitieuze medewerkers die door willen groeien en toe zijn aan een nieuwe stap in hun werk 
  • Medewerkers die op verschillende levensdomeinen uitdagingen hebben, waardoor dit invloed heeft op hun functioneren in het werk. 
  • Organisaties die aan de vooravond staan van een cultuurverandering en medewerkers mee willen nemen in een verdiepend traject waarin zij zichzelf beter leren kennen om zo vanuit meer creativiteit, openheid en zelfsturing gaan samenwerken. 

Jan Pieter Sonbeek, managing consultant (janpieter@e2i.nl, 0618178756) of Jan Vermunt, managing director (jan@e2i.nl  0683226709). 

Geef een reactie