Sales

TRAINING SALES | Verbeterde en voorspelbare salesresultaten!

Een training Sales draagt direct bij om tot verbeterde en voorspelbare verkoopresultaten te komen. Naast de thema’s Operations, Leiderschap en Gedrag is Sales een belangrijke factor in het managen van je organisatie. Doordat de Bouw-, Infra- en Techniekbranche de laatste jaren volop in beweging is en continu veranderd, vraagt dit een andere manier van werken voor technici.

Andere skills

De manier van samenwerken, de vormen van contact en technologische ontwikkelingen vragen een andere werkwijze. Dit vraagt vervolgens meer qua ‘skills’ van deze technische medewerkers. Soft skills zoals samenwerken, communicatie en gevoel voor commercie spelen een grotere rol. Vaardigheden waarmee je medewerkers écht het verschil maken richting je klant.

STRUCTURELE GROEI | Meer omzet, hogere marges en een pro-actieve sales-organisatie

Om te komen tot structurele groei van je organisatie is een succesvol salesteam essentieel. Voorwaarde voor een succesvol salesteam of commercieel vaardige medewerkers, zijn betrouwbare en voorspelbare salesresultaten. Waardoor met het effectief en efficiënt plannen van activiteiten de salesprestaties zich verbeteren, targets gerealiseerd worden binnen de gestelde tijd. Onze training richt zich juist hierop. 

ONZE TRAININGEN | Afgestemd op uw specifieke behoefte

  1. Essentie in sales (4 dagdelen)
  2. Klantgericht communiceren voor servicemedewerkers (2 dagdelen)
  3. Klantgericht communiceren voor professionals (2 dagdelen)
  4. Onderhandelingsvaardigheden (2 dagdelen)

Wij nemen contact op over: Sales

AANMELDEN

Delen