Persoonlijke groei

Zet jezelf in je kracht, next level in jouw werk

HERKEN JE DIT? |

Wil jij graag je huidige werk zo naar je hand zetten dat je je talenten prima weet te gebruiken? Wil je je gereed maken voor de volgende stap? Wil jij je persoonlijke merk ontdekken en goed neerzetten? Wil jij aansluiting houden bij de snel veranderende wereld op je werk? Wil jij je plek innemen, gezien worden en betrokken zijn bij jouw organisatie?

WAT IS BOOST? |

Boost is het programma voor iedereen die zich zelf wilt uitdagen en de basis voor verdere groei wilt bouwen. Voor iedereen die zichzelf krachtig neer wilt zetten en vanuit deze kracht aan de slag gaat en uitdagingen het hoofd biedt in deze snel veranderende wereld.
Boost is het empowermentprogramma dat bij jou past.

Het programma kent 3 inhoudelijke elementen:
• Persoonlijk leiderschap
• Eigenaarschap ontwikkelen
• Leren experimenteren

Dit zijn de vaardigheden van de toekomst en de toekomst is nu.
Door Boost word je geholpen jouw gewenste doelen te behalen door bewezen methodieken. Dit kan op jouw eigen tempo en met jouw persoonlijke coach. Het is veilig en vertrouwd en tegelijkertijd spannend en vernieuwend.

BOOST | Voor wie?

Het programma is geschikt voor jonge professionals die net gestart zijn in een uitdagende omgeving en ook voor professionals die voelen dat ze te weinig worden gezien of worden betrokken. Het is geschikt voor de ervaren professionals die vanuit hernieuwd spanningsveld weer creatief willen worden uitgedaagd en aansluiting willen vinden bij de huidige tijd en nabije toekomst. Ook wanneer je in between jobs zit kan Boost jou de koers laten vinden om succesvol weer aan de slag te gaan.

BOOST | Hoe werkt het?

Boost doe je online en offline. Na inschrijving heb je een startgesprek met een van de coaches. Je start daarna de verschillende modules. Dit kan geheel in je eigen tempo. Je kunt ook kiezen voor een fixed tempo waarbij je deelneemt in een vaststaand ritme. Dit als stok achter de deur als je dat prettig vindt. Tussen de modules door zijn er (online) coachingsmomenten om ook je opdrachten te bespreken en jouw ervaringen in het toepassen van de inzichten in je werkomgeving. Dit is een unieke werkwijze waardoor jij tot het eind toe Boost wil volgen.

BOOST | Jouw eigen community

Voor de Boost community van ‘vuurmakers’ worden jaarlijks live events georganiseeerd. Daarnaast krijg je toegang tot de ‘Vuurmakers’ omgeving. Hierin vindt je gelijkgestemden en tips en trucs voor je persoonlijke ontwikkeling.

MEER INFORMATIE |

Wil je meer weten, neem dan contact op met Lieke Weterings MSc.
Of bekijk de preview (filmpje over BOOST volgt)

SCHRIJF JE IN |

Inschrijf mogelijkheid toevoegen en winkelmand volgt.

Wij nemen contact op over: Persoonlijke groei

MEER INFORMATIE

Delen