Leidinggeven aan lean

Training Leiding geven aan lean

Lean Leiderschap is belangrijk voor het succesvol invoeren en in stand houden van Lean. Wat is precies dit leiderschap en hoe kun je het meer van jezelf maken?

Lean is soms verworden tot een containerbegrip waar diverse richtingen in mogelijk zijn. Met deze training willen we jou als leidinggevende die met de leanfilosofie aan de slag (wil) is gegaan handvatten en inzichten geven waar jij op terug kan vallen.

Herken je de situatie dat je zelf essentie van de leanaanpak wel begrijpt maar dat het lastig is de anderen mee te krijgen? Of dat je weliswaar de leanfilosofie en methodieken begrijpt maar nu ook steeds meer beseft dat dit voor jou als leidinggevende of verantwoordelijke professional ook veel meer vraagt. Misschien vraag je je ook het volgende af: waarom komt er nog zo weinig uit, hoe maak ik het groter in onze organisatie, doen we wel de juiste dingen, hoe krijg ik de mensen mee, hoe houd ik het topmanagement betrokken als resultaten op zich laten wachten?

Handvatten hierin zijn meer dan welkom. Wij hebben een selectie gemaakt vanuit de best practise en willen je de gelegenheid bieden te leren en ervaringen te delen. Met de trainers en met gelijkgestemden.

Jouw werkwijze zal meer succesvol zijn na deze training.

We gaan gedurende 2,5 dagen in op de belangrijkste 14 lean-leiderschapsprincipes en het juiste lean-leiderschapsgedrag op de verschillende niveaus. We koppelen dit aan omgaan met weerstand en reflectie op je eigen stijl.

We doen dit door inzicht en kennis te bieden en het gedrag te ervaren. Je kunt je eigen praktijkcase inbrengen, deze vormt de rode draad in jouw leerproces. Tussendoor krijg je ook een persoonlijke coachingsessie (on the job)

De doorlooptijd bedraagt 12 weken waardoor ervaringen kunnen worden gedeeld en eerste resultaten kunnen worden behaald. Er is ook een terugkommoment met de groep.

Wij nemen contact op over: Leidinggeven aan lean

MEER INFORMATIE

Delen