Leiderschap

TRAINING LEIDERSCHAP | Ontwikkelen van persoonlijk leiderschap

Bij leiderschap gaat het om inzicht krijgen in en ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Leiders in de bouw-, infra- en techniekbranche ervaren en ontdekken meer en meer dat de verbeteringen en veranderingen van hun organisatie hand in hand gaan met het werken aan een lerende organisatie en aan soft skills. Soft skills zowel van zichzelf als van hun medewerkers. Om goed leiding te geven aan je team en de ontwikkeling van je team(s), is persoonlijk leiderschap een wezenlijke randvoorwaarde.

Empower je leiderschap
Hoe investeer jij als directeur, werkvoorbereider of projectleider in je persoonlijke leiderschap? En hoe geef je vervolgens vorm aan de ontwikkeling van je team? Het goed inzetten van je sterktes evenals het ruimte geven aan je team(s) en hen inspireren is hierbij de basis. Dit heeft direct gevolg op het versterken van de klantgerichtheid. Waarbij betere bedrijfsresultaten een logisch gevolg zijn. Een inspirerende manier om een sprong vooruit te maken, is de training ‘Empowered Leiderschap’.

AANPAK | Theorie in de praktijk

In een traject van ongeveer twaalf weken werk je aan je zelf en aan de persoonlijke leerdoelen die je vooraf formuleert. Gedurende zeven trainingsdagen ga je aan de slag. Tussen de trainingsdagen werk je aan opdrachten. De kracht van de training is om het geleerde direct in de praktijk toe te passen. Dit vergroot het leereffect van de trainingsdagen in zijn totaliteit. De laatste, de zevende, trainingsdag komt de trainer in je eigen organisatie. Zo verkrijg je een directe terugkoppeling in de praktijk. En daarbij heb je de gelegenheid om in je eigen werkomgeving jouw leiderschapsstijl en (nieuwe) vaardigheden toe te passen en te bespreken met je coach/ trainer.

ONZE TRAININGEN| Afgestemd op uw specifieke behoefte

 1. Leiderschap voor Operationeel Management (6-daagse training)
 2. Leiding geven aan lean (2-daagse training)
 3. Praktisch leidinggeven (3-daagse training)
 4. Leiderschap op basis van gedragsstijlen (MapsTell) (1-daagse training)
 5. (Versnelling) Leiderschapsontwikkeling in persoonlijke groei (4 dagdelen)
 6. Coaching en training op specifieke elementen van leiderschap (8 dagdelen training):
  1. De 8 eigenschappen van effectief leiderschap (3 dagdelen)
  2. Mijn gouden cirkel (1 dagdeel)
  3. Mijn big 5 vertaalt naar mijn werkomgeving (1 dagdeel)
  4. Effectieve communicatie (2 dagdelen)
  5. Omgaan met weerstand (1 dagdeel)
 7. Dienend Leiderschap (1-daagse basis, 3-daagse verdieping)
 8. High Potential Programma (slimmer en sneller, veranderen en implementeren, leiderschap en coachen, solution selling) (4 modules van training en coaching in 12 maanden)
 9. Coachingsgesprekken
 10. Beoordelingen + begeleiden

 

Wij nemen contact op over: Leiderschap

AANMELDEN

Delen