Lean

LEAN TRAININGEN | Blijven verbeteren als structurele mindset

Lean heeft bewezen een heel krachtig middel te zijn om een duurzaam concurrentievoordeel op te bouwen. Dit gebeurt door het ontwikkelen van een cultuur van continue verbeteren welke is gekoppeld aan een langetermijnvisie. Deze verbetercultuur zorgt voor een geleidelijke en gestage verbetering van de bedrijfsprocessen. Resultaat hiervan is: efficiënter werken en behalen van meer rendement. Waarbij de langetermijnvisie ervoor zorgt dat verbeteringen duurzaam zijn en een basis bieden om op door te ontwikkelen.

Waarom een training Lean?
De veranderingen in de maatschappij gaan steeds sneller, ook in de bouw-, infra- en techniekbranche. Technische innovaties en de beschikbaarheid van nieuwe tools zorgen ervoor dat organisaties zich steeds sneller moeten aanpassen. Daarnaast vragen opdrachtgevers om steeds meer flexibiliteit en willen zij hun toegevoegde waarde versterkt zien. Het concept van de lerende organisatie in samenhang met Lean en leiderschap geeft hier mogelijkheden toe. Medewerkers het juiste inzicht en de instrumenten geven om daar handen en voeten aan te geven in het dagelijkse werk.

ONZE TRAININGEN | Afgestemd op uw specifieke behoeften

Onze trainingen richten zich erop om snel en effectief de huidige manier van werken te verbeteren op basis van de Lean-principes. Stap voor stap ontwikkelen van een leer-cultuur. Samen met de medewerkers zorgen voor kleine én grote resultaten. Dát is immers de brandstof voor verdere ontwikkeling en groei.

 1. Leiding geven aan lean (2-daagse training)
 2. Lean in uitvoering voor professionals (3 daagse training)
 3. Lean in uitvoering voor bouwplaatsprofessionals (1 daagse)
 4. Lean in uitvoering (maatwerktraining)
 5. ‘Werken met’ trainingen (1 dag):
  1. Werken met A3 verbetermethodiek
  2. Werken met Lean plannen
  3. Werken met Lean engineering
  4. Werken met Value stream mapping (VSM)
  5. Werken met 5S in de organisatie
  6. Werken met Scrum
  7. Werken met visualisaties
 6. Time-management (2 dagdelen)

Lerende organisatie:

 1. Bouwen van een lerende organisatie (2-daagse training) leren, veranderen, implementeren en borgen

Wij nemen contact op over: Lean

AANMELDEN

Delen