2-daagse training lean voor professionals

Waarom is de 2-daagse training Lean iets voor u?

Je hebt ongetwijfeld, binnen jouw werk, mensen horen praten over lean, en wat voor voordelen dit kan opleveren voor een organisatie. Echter, het is voor jou nog niet helder wat de leanfilosofie in houdt en wat het kan opleveren voor jezelf en jouw organisatie. Ben je als afdelingsmanager, teamleider, projectleider, coördinator, werkvoorbereider, engineer, werkorganisator, uitvoerder, planner, inkoper of bijvoorbeeld calculator werkzaam en wil je meer leren over lean om ook 154x beter te worden: dan is de open tweedaagse training “Lean in uitvoering voor professionals” zeker iets voor jou!

Wat is de inhoud van de open training “Lean in uitvoering voor professionals ”?

De 2-daagse training leert je het toepassen van de basisbeginselen van lean. Je leert alles over wat lean en leren voor jou kan betekenen in je dagelijkse werk. Hoe lean past in de ontwikkeling van jouw organisatie. Je leert over de dynamieken achter termen als de waardenstroom, one piece, flow en pull en voorkomende verspillingen. Je begrijpt wat continu verbeteren betekent en wat daar voor nodig is. Dit doen we aan de hand van het leanhuis. Je maakt kennis met de lerende organisatie en op welke wijze je daar in jouw team en met jouw collega’s maar vooral ook voor jezelf een begin mee kan maken. Je krijgt meer inzicht in de werkwijze en opbrengsten van aantal leanmethodieken.

Methodieken die in jouw sector van wezenlijk belang zijn. Wij hebben voor de methodieken gekozen die direct toepasbaar zijn in jouw sector en werk. Je kunt hier dus direct voordeel uit halen!

Hoe werkt het? De training is een combinatie van theorie en praktijk. We trainen op een actieve wijze waardoor lean als erg levend en dynamisch wordt ervaren. Geen koude technische materie maar vooral beleving en inzichten.

Na de training ben je in staat om zelfstandig de eerste stappen te zetten en het geleerde in de praktijk te gaan toepassen.

De open training is gebaseerd op 2 dagen training met tussendoor een aantal praktijkopdrachten. Daarnaast kun je voor vragen terugvallen op de trainers en coaches van E2i.

Je kunt nog meer verdiepen in de materie en methodieken door workshops te volgen.

Wij nemen contact op over: 2-daagse training lean voor professionals

MEER INFORMATIE

Delen