Workshop Lean in uitvoering

Waarom is de workshop ‘Lean in uitvoering’ interessant voor jou?

Jouw organisatie wil steeds meer met een leanwerkwijze aan de slag gaan. Je hebt er wel wat over gehoord maar vindt het nog steeds maar vaag. Blijkbaar is lean belangrijk en helaas ben je daar nog niet zo goed van op de hoogte wat het precies in houdt en wat er van jou verwacht wordt. Je hebt zeker ideeen hoe een en ander beter kan in de organisatie. Maar hoe kriujgt dat nu een plek in de leanwerkwijze?

Dat gaat veranderen met deze workshop.

De workshop Lean in uitvoering is geen theoretisch verhaal, maar een praktische workshop die de deelnemers boeit en raakt. We gaan dieper in op de basis van Lean en brengen dit in de wereld van de dagelijkse uitvoering op de werkvloer. Begrippen als dagstart, lean plannen, verspilling, in 1 keer goed en echte betrokkenheid worden op boeiende wijze vertaald naar de dagelijkse praktijk en de jouw leefwereld.

Wij kiezen voor een actieve aanpak. De workshop is gericht op het ‘ervaren van de inzichten’. De workshop is gericht op de professionals van de werkvloer (logistieke medewerkers, productiemedewerkers, timmermannen, elektriciens, loodgieters, metselaars, afbouwers en ander uitvoerend personeel). Wij organiseren dit voor jou.

De workshop duurt 1 dagdeel en wordt georganiseerd op de voor jou meest geschikte locatie. Vaak in jouw organisatie maar kan ook in een open training ergens in Nederland.

We gaan in op de basis achter lean, de methodieken en wat lean voor iedereen kan betekenen en hoe jij daar aan kan bijdragen.

Aan het eind van een incompany training worden de eerste verbetervoorstellen voor jouw organisatie al aangedragen.

Voor meer informatie zie www.E2i.nl of neem contact op met Jan Vermunt (06-83226709), trainer E2i.

Wij nemen contact op over: Workshop Lean in uitvoering

AANMELDEN

Delen