DISC-MAPSTELL

MAPSTELL | Wat maakt deze methode zo uniek?

MapsTell maakt op een leuke en interactieve manier persoonlijkheden en karaktereigenschappen inzichtelijk. Van jezelf en van anderen. Het is dé methode om in te zien waarom iedereen zo verschillend is en wat jou en de ander motiveert of juist niet. In hoeverre ben jij je bewust van je eigen persoonlijkheid? Of wil jij hier achter komen? MapsTell is echt vernieuwend in vergelijking met traditionele persoonlijkheidstesten.

Wereld van Verschil
Door het invullen van een vragenlijst, gebaseerd op de DISC-methode, wordt duidelijk welke van de zestien profielen overeenkomt met jouw gedragsstijl. Bij MapsTell krijg je geen dik rapport, maar een Personal Map, je persoonlijke landkaart van jouw gedrag met informatie over jouw profiel.
Jouw profiel vormt samen met nog vijftien profielen de ‘Wereld van Verschil’. MapsTell brengt al het gedrag letterlijk in kaart.

Ervarend leren
De kracht van MapsTell is dat je al doende leert en ervaart. Je loopt namelijk over de wereldkaart (een vloermat van drie bij vier meter). Je ziet waar je zelf op de kaart staat en welke plek je inneemt, ook ten opzichte van anderen. Dit maakt je bewust van je eigen gedrag en geeft inzicht hoe anderen jouw gedrag ervaren.

Dus wil je weten hoe jij bent, wat jouw uitdagingen zijn, hoe anderen jou zien en hoe jij deze informatie kunt gebruiken om nog beter te communiceren en samen te werken op alle gebieden in je leven? Dan is MapsTell iets voor jou!

 

U KUNT KIEZEN UIT EEN VAN ONDERSTAANDE KEUZES

Registreer voor: DISC-MAPSTELL

AANMELDEN

Delen