DISC-MAPSTELL

MAPSTELL | Wat maakt deze methode zo uniek?

MapsTell maakt op een leuke en interactieve manier persoonlijkheden en karaktereigenschappen inzichtelijk. Van jezelf en van anderen. Het is dé methode om in te zien waarom iedereen zo verschillend is en wat jou en de ander motiveert of juist niet. In hoeverre ben jij je bewust van je eigen persoonlijkheid? Of wil jij hier achter komen? MapsTell is echt vernieuwend in vergelijking met traditionele persoonlijkheidstesten.

Wereld van Verschil
Door het invullen van een vragenlijst, gebaseerd op de DISC-methode, wordt duidelijk welke van de zestien profielen overeenkomt met jouw gedragsstijl. Bij MapsTell krijg je geen dik rapport, maar een Personal Map, je persoonlijke landkaart van jouw gedrag met informatie over jouw profiel.
Jouw profiel vormt samen met nog vijftien profielen de ‘Wereld van Verschil’. MapsTell brengt al het gedrag letterlijk in kaart.

Ervarend leren
De kracht van MapsTell is dat je al doende leert en ervaart. Je loopt namelijk over de wereldkaart (een vloermat van drie bij vier meter). Je ziet waar je zelf op de kaart staat en welke plek je inneemt, ook ten opzichte van anderen. Dit maakt je bewust van je eigen gedrag en geeft inzicht hoe anderen jouw gedrag ervaren.

Dus wil je weten hoe jij bent, wat jouw uitdagingen zijn, hoe anderen jou zien en hoe jij deze informatie kunt gebruiken om nog beter te communiceren en samen te werken op alle gebieden in je leven? Dan is MapsTell iets voor jou!

Lean consultancy betreft de praktische begeleiding op de projecten, werkvloer en kantoor Hierbij starten we eerst in de uitvoeringsfase en daarna wordt de focus ook gericht op het engineering/werkvoorbereiding/ontwikkelingsproject. We gaan van buiten naar binnen. Oftewel van de montage op de bouwplaats terug naar de engineerings- en voorbereidingsfase.
De start zal zijn om een analyse te maken van lopende projecten en die projecten oppakken waarbij er nog een aanzienlijke doorlooptijd is. Dan wordt zo spoedig mogelijk een actuele leanplanning opgesteld en het project scherp op gang gebracht. Doel is absolute basisstabiliteit creëren in het primaire proces.
Nieuwe projecten worden conform de aanpak en stappen van lean plannen opgepakt. Dit wordt indien noodzakelijk intensief gecoached. Zowel projectleiding als de uitvoerders worden een spiegel voorgehouden en ondersteuning geboden. Vanaf de start van de projecten in de uitvoering zal goede aandacht zijn voor daily stand en visualisatie en onderhoud van de lean planning. Indien deze kennis ruim aanwezig is, kan de intensiteit fors worden verminderd.
Zo snel als kan worden ook de afwijkingen en potentiele verbeteringen opgehaald. Deze zijn van groot belang voor het 3e spoor.

 

U KUNT KIEZEN UIT EEN VAN ONDERSTAANDE KEUZES

Registreer voor: DISC-MAPSTELL

AANMELDEN

Delen