De Coachsloep

TEAMCOACHSESSIES MIDDEN IN DE BIESBOSCH

Misschien wel een van de belangrijkste zaken die je kan doen met je team, die desondanks het vaakst vergeten wordt: gezamenlijk reflecteren op de afgelopen periode. Om vervolgens van daaruit een stevige koers te bepalen voor de toekomst. En om de effectiviteit helemaal te maximaliseren doe je dat in een unieke omgeving onder ervaren begeleiding. E2i biedt u nu de unieke mogelijk tot een teamsessie voor 2 tot 8 personen in onze eigen Daydreamer. Ga je mee op reis?

Midden in de Biesbosch, kan de teamsessie en – reflectie naar wens voorafgegaan worden door een sessie aan wal in tevens een inspirerende omgeving. Zowel een hele dag als een dagdeel is mogelijk, naar wens inclusief afsluitend diner of helemaal in stijl: een BBQ aan boord! Wij denken aan alles zodat jij en je team aan de toekomstige strategie kunnen werken. Onverhoopt slecht weer? Geen nood, dan wijken we uit naar een alternatieve locatie op de wal.

Gebaseerd op de unieke uitdagingen in jouw bedrijf stellen we in overleg een programma op maat samen, waarin we zowel denk- als doe elementen terug kunnen laten komen. Een succesvolle teamsessie gegarandeerd!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact op en we maken een voorstel op maat!

Wij nemen contact op over: De Coachsloep

MEER INFORMATIE

Delen