Coaching

PERSONAL COACHING | Individuele begeleiding

Een E2i personal coaching traject is er op gericht om het individu (of individuen) op periodieke basis ‘on the job’ te begeleiden en te coachen. Dit traject is vaak een vervolg op een training of workshop om er voor te zorgen dat datgene wat geleerd of getraind is, ook daadwerkelijk op de juiste manier in de dagelijkse praktijk gebracht wordt. Hierdoor zorgen we er voor dat een training of workshop duurzaam effect en impact heeft.

Om een nieuwe werkwijze, methodiek of andere kennis te verwerken in de dagelijkse werkzaamheden en ook daadwerkelijk goed te gebruiken, is een periodieke begeleiding/coaching nodig om het ‘eigen te maken’. Pas dan worden alle voordelen voor uw organisatie en het individu optimaal benut.

Na een training kan het complete team inclusief leider gebruik maken van een Personal Coaching traject. Personal Coaching is een maatwerk-traject en volledig afgestemd op de behoeftes van de betrokken persoon/personen aan de hand van een intake-gesprek en waar van toepassing gebaseerd op de inzichten uit een voorafgaand consultancy- en trainingstraject.

DE MOGELIJKHEDEN | Als team of individuele begeleiding

  1. Management Development Traject (team)
  2. Teamcoaching (team)
  3. Persoonlijke coaching (individueel)

KIES HIERONDER HET TRAJECT VAN UW KEUZE

Wij nemen contact op over: Coaching

AANMELDEN

Delen