Boost

VERSNEL DE ONTWIKKELING IN JE WERK

WAT IS BOOST?

Boost

Wil jij graag je huidige werk zo naar je hand zetten dat je je talenten prima weet te gebruiken? Wil je je gereed maken voor de volgende stap? Wil jij aansluiting houden bij de snel veranderende wereld op je werk? Wil jij je plek innemen, gezien worden en betrokken zijn bij jouw organisatie? Als dat zo is dan is BOOST zeker iets voor jou!

BOOST is het programma dat speciaal is ontwikkeld voor mensen met een drive om te groeien naar de “Next level in hun werk”.  Boost is het programma voor iedereen die zich zelf wil uitdagen en zichzelf krachtig neer wil neerzetten. Boost richt zich op de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap en eigenaarschap.

Bij BOOST leer je je bewuster te worden van een Growth Mindset om vanuit daar te gaan experimenteren met nieuw gedrag. Je krijgt enerzijds inzichten in je talenten, kwaliteiten, passie en anderzijds de ruimte om barrières te onderzoeken.

Boost is het empowermentprogramma waar je een aantal essentiële vaardigheden ontwikkelt voor de toekomst!

VOOR WIE?

e21_boost 2

Boost is er voor iedereen die zijn ontwikkeling een Boost wil geven:

• Jonge professionals die net gestart zijn in een uitdagende omgeving
• Professionals die voelen dat ze te weinig worden gezien of worden betrokken.
• Ervaren professionals die vanuit hernieuwd spanningsveld weer creatief willen worden uitgedaagd en aansluiting willen vinden bij de huidige tijd en nabije toekomst.
• Professionals in between jobs die zoekende zijn welke volgende stap ze willen nemen.
• Ervaren professionals die jonge professionals begeleiden

Boost doe je online en offline. Na inschrijving heb je een intake gesprek met een van de coaches. Tussen modules zijn er on/offline coachmomenten om ook je opdrachten, oefeningen en ervaringen te bespreken in het toepassen van de inzichten in je leven en werk. Dit als stok achter de deur als je dat prettig vindt.

NEEM HIERONDER CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE OVER ONS PROGRAMMA “BOOST”

Wij nemen contact op over: Boost

CONTACT

Delen